เวนิส (Venice)

เวนิส

เวนิส ตั้งอยู่ที่ประเทศ อิตาลี เมืองในฝันชาตินี้ต้องไปให้ได้ไม่ไปนอนตายตาไม่หลับ

ในบรรดาเมืองท่องเที่ยวของประเทศ อิตาลี เมือง เวนิส เป็นเมืองที่มีเอกลักษณ์ที่เฉพาะตัวมากๆที่ช่างแตกต่างจากทุเมืองที่อยู่ในโลกนี้เสียอีก เป็นเมืองที่ตั้งอยู่กลางทะเลสาบที่สวยงามจนได้ฉายาว่าเป็น ” ราชินีแห่งทะเลอาเดรียติก ” (The Queen of the adriatic) หรือเมืองแห่งสายน้ำ (The City of Water)

ที่มีคลองสำหรับใช้สัญจรแทนถนนมากว่า 150 สายเลยทีเดียว และมีเรือกอนโดลา ซึ่งเป็นอีกหนึ่งสัญลักษณ์หนึ่งของ เวนิส อีกทั้งยังเป็นเมืองที่เต็มไปด้วยสีสันแห่งศิลปวัฒธรรม และดนตรียามค่ำคืน ที่ผูคนทั่วทั้งโลกนี้รู้จัก และใฝ่ฝันอยากมาเที่ยวชมสักครั้งในชีวิตก่อนแก่ตัวลง

เวนิส เป็นที่รู้จักกันมาช้านานในประวัติศาสตร์ ในฐานะที่เป็นศูนย์กลางการเดินเรือ และการค้าขายของทวีปยุโรปนับเป็นพันๆ ปี แต่ก็น่าเสียดาย เพราะนักวิชาการหลายคนกล่าวไว้ว่า เวนิส อาจจะจม และหายไปในที่สุดที่นี่จึงกลายเป็นที่เที่ยวต้องไป ก่อนที่มันจะหายไปจากแผนที่โลกของเรา

เวนิส

Venice is located in Italy, this dream city must go, not go to sleep, not die.

Among the tourist cities of Italy, Venice is a very unique city that is different from all the other cities in the world. It is in the middle of a beautiful lake, nicknamed the “Queen of the adriatic” or “The City of Water”.

Which has canals for traveling on behalf of more than 150 roads And there is a gondola Which is another symbol of Venice and is also a city full of colors of culture And music at night That people around the world know And dreamed of visiting once in a lifetime before becoming old

Venice has been known for a long time in history. As a maritime center And trading in Europe for thousands of years, but unfortunately Because many scholars have said that Venice may sink and disappear, this place is a must visit place. Before it disappeared from our world map

สามารถติดตามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่ การเดิน ทางรอบโลก

ขอบคุณสาระการเรียนรู้จาก : Google.com