น้ำตกไนแอการา – Niagara Falls

หากพูดถึงแหล่งท่องเที่ยวทางธรรมชาติที่สวยงามและมหัศจรรย์มีหลายสถานที่ในโลก แต่ถ้าการระบุแหล่งท่องเที่ยวทางธรรมชาติที่ยิ่งใหญ่และผู้คนหรือนักท่องเที่ยวจำนวนมหาศาลมันคงหนีไม่พ้น น้ำตกไนแอการา ซึ่งเป็นที่รู้จักกันว่าเป็นน้ำตกที่สวยที่สุดและใหญ่ที่สุดในโลก

ในแต่ละปีนักท่องเที่ยวจำนวนมากมาเยี่ยมชมความมหัศจรรย์ของน้ำตกไนแองการ่า และเป็นอีกหนึ่งจุดหมายปลายทางของการท่องเที่ยวในสหรัฐอเมริกาที่มีนักท่องเที่ยวจำนวนมากมารวมกัน

น้ำตกไนแองการ่าเป็นน้ำตกที่เกิดเมื่อประมาณ 12,500 ปีก่อนก่อตัวเป็นยุคน้ำแข็งสุดท้ายเป็นน้ำตกระหว่างชายแดนของสองประเทศคือระหว่างสหรัฐอเมริกาและแคนาดาส่วนบนของน้ำตกไนแองการ่าตั้งอยู่บนเกาะปลายเกาะ แม่น้ำไนแอการา

ซึ่งไหลจากทะเลสาบหิริลงสู่ทะเลสาบออนแทรีโอแม้ว่าอากาศจะหนาวเย็นแค่ไหน แต่ก็ไม่สามารถหยุดนักท่องเที่ยวไม่ให้เยี่ยมชมน้ำตกไนแองการ่า

น้ำตกไนแองการ่าส่วนหนึ่งอยู่ทางด้านซ้ายของเกาะในแคนาดาเรียกว่า “น้ำตกฮอร์สชู” ซึ่งเป็นน้ำตกครึ่งวงกลมที่มีความกว้าง 675 เมตรและสูง 54 เมตร น้ำตกอีกแห่งหนึ่งตั้งอยู่บนเกาะ Cote สหรัฐอเมริกามีความกว้าง 323 เมตรและสูง 56 เมตร

น้ำตกไนแองการ่าเป็นน้ำตกที่กว้างและใหญ่มาก หากใครได้เห็นหรือสัมผัสกับน้ำตกแห่งนี้จะต้องประหลาดใจกับความมหัศจรรย์ทางธรรมชาตินี้และอย่าพลาดที่จะถ่ายรูปเพื่อเก็บเป็นของที่ระลึก น้ำตกไนแอการา

น้ำตกไนแอการา

When talking about beautiful and wonderful natural attractions, there are many places in the world. But if identifying great natural sites and enormous numbers of people or tourists, it is inevitable Niagara Falls Which is known as the most beautiful and largest waterfall in the world

Each year, many tourists come to visit the magic of Niagara Falls. And is another tourist destination in the United States that has many tourists come together

Niagara Falls is a waterfall that occurred about 12,500 years ago, forming the last ice age, a waterfall between the borders of two countries, between the United States and Canada. The upper part of Niagara Falls is located on the island at the end of the island. Niagara river

Which flows from Lake Hiri into Lake Ontario, although the weather is cold But was unable to stop tourists from visiting Niagara Falls

One part of the Niagara Falls on the left side of the island in Canada is called “Horseshoe Falls”, a semicircle waterfall that is 675 meters wide and 54 meters high. Another waterfall is located on the island of Cote USA, 323 meters wide and 56 meters high.

Niagara Falls is a large and very large waterfall. If anyone sees or touches this waterfall, will be surprised by this natural wonder and don’t miss to take a photo to collect as a souvenir.

สามารถติดตามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่ การเดิน ทางรอบโลก

ขอบคุณสาระการเรียนรู้จาก : Google.com